Kad ga ne koristite, a ne vadite na vrijeme, tako obično napravite dijete. Ako ga ne koristite, a ne izvadite ga na vrijeme, a ne želite dijete, tako zasigurno napravite debila. Od sebe. Kada ne želite dijete a jebete "na golo" obično vam poslije padne na pamet da počistite za sobom to što ste uprskali.

To ćišćenje, među širom populacijom zove se abortus.

Abortus je struganje tek začetih stanica vašeg nerođenog djeteta sa zida maternice. To je nasilno, mehaničko čupanje jednog pulsirajućeg života i bacanje u kantu s medicinskim otpadom umjesto ušuškanosti majčine utrobe. Tužna, tragična i stresna stvar. Prvo za žene, a poslije i za empatične muškarce sa iole razvijenim cerebralnim sinapsama čiji impulsi za promil nadjačavaju one impulse koje imamo u gaćama.

Pored muškaraca koji nemaju pojma što je menstruacija, još manje što je ovulacija, a kamoli što su i kad su plodni dani, dodao bih listi idiota i one koji ostave žene da same prolaze kroz sve što abortus nosi. U ženskoj kategoriji među prvoplasiranima na listi su mačke koje abortiraju da bi bile zgodne u vjenčanici na svadbi, kao i one obiteljske gospođe koje imaju dvije kćeri, pa abortiraju po pet puta dok ne ubodu Y kromosom da bi rodile sina. Van konkurencije u mješovitoj kategoriji idiota su parovi koji u braku počnu koristiti abortuse kao kontracepcijsko sredstvo, pa pobacuju djecu po par puta godišnje.

Bilo bi lijepo kada do takve situacije kao što je abortiranje ne bi došlo. Dakle, kondom, pilule, vađenje ne vrijeme ili sve to zajedno. Ukoliko već do toga dođe, bilo bi lijepo da odluka o abortiranja bude zajednička. Dakle, da se otvoreno razgovara o situaciji, planovima, emocijama, budućnosti. Bilo bi još ljepše kada bi se nakon toga odlučilo da se abortus ne napravi.

Ukoliko se odluči suprotno, svaki muškarac, ako je muškarac, mora biti uz svoju izabranicu i podržati njenu odluku koliko god se možda razlikovala od njegove.

Dakle dečki, zadnja je njezina, jer tijelo koje će rađati, kojeg će boljeti, koje će dovesti svoj život u opasnost nije vaše, nego njeno. Kraj.

Ako niste uz nju, to samo znači da imate kurac kojim ste sve to napravili, ali da nemate muda da se s posljedicama nosite. Kurac bez muda - znači pola ste čovjeka. Dakle žene, potpuno podržavam vaš pravo izbora. S tim što smatram da se suštinski moment vašeg biranja treba dogoditi puno prije, a ne nakon svršavanja unutra.

To što imate onu stvar među nogama ne znači da je trebate olako davati kojekome. Dok ste singl. To što možete napraviti još jedno dijete, ne znači da ste već dobar roditelj. Dok ste u braku. To što imate pravo na izbor, ne znači da trebate raditi zlo i loše. Dok ste živi.

Abortirajte prvo svoju sujetu, pobacite spontano svoju sebičnost, a namjerno svoje frustracije. Onda kiretirajte svoj ego, podveže strahove i stavite spiralu na svoju glupost. Tada možda nećete ni imati potrebe za čedomorstvom.

Naprotiv, tada bi bilo lijepo da se rodi i liči na vas takve.

Blogdan