Gosti će uz to moći uživati u prigodno dotjeranom žutom ugođaju Oleander terase, udobnim ležaljkama, suncobranima i pogledu na grad. U večernjim satima, od 19 – 23 sata, za odličnu atmosferu i glazbeni ugođaj pobrinut će se DJ.

Veuve Clicquot Pop-Up bar bit će otvoren svakim danom od 10. - 20. lipnja od 12 - 23 sata. Ulaz je slobodan.

O Veuve Clicquot šampanjskoj kući i Oleander terasi

Tradicija šampanjca prepoznatljive žute etikete potječe iz 18. stoljeća, kada je Philippe Clicquot je osnovao vinariju pod imenom Clicquot. Obiteljsku šampanjsku kuću kasnije je preuzela Barbe Nicole Clicquot Ponsardin i od nje napravila svjetski poznati brend. Danas je Veuve Clicquot dio grupacije Louis Vuitton Moët Hennessy i jedna je od najcjenjenijih šampanjskih kuća u svijetu. Misao vodilja ove tvrtke je ustrajanje na kvaliteti, i to onoj najboljoj. Veuve Clicquot šampanjac utjelovljuje suvremenost i stoljetnu tradiciju s posebnim naglaskom na kvalitetu koja je prepoznata diljem svijeta, pa tako i u Hrvatskoj.


Bezvremenska veličanstvenost koju ima Oleander terasa čini je prvim odabirom za bajkovita vjenčanja, koktel zabave, večere i ostala ekskluzivna događanja. Prepoznatljiv stil, dojmljivo okružje i neograničene mogućnosti omogućuju organizaciju događanja koja mogu okupiti i do 1000 uzvanika. Odredište je za svaku priliku, s programom zabave koji se stalno mijenja, uključujući jazz večeri, DJ-a, ali i otvoreni grill. Poznati hrvatski književnik, Miroslav Krleža, jednom je duhovito komentirao kako 's Oleander terasom prestaje Balkan i počinje Europa'. 

Veuve Clicquot prikolica

Nadahnuta žutom bojom i dizajnom 50-ih godina prošlog stoljeća raskošna Veuve Clicquot prikolica dio je globalnog i ekskluzivnog Veuve Clicquot projekta kojim se promovira druženje, umjetnost, dizajn te kultura ispijanja šampanjaca u kombinaciji s kreativnim konceptom hrane.

„Kombinacija povijesti ove slavne šampanjske kuće i hotela Esplanade, naša zajednička strast za kvalitetom, inovacijama u poslovanju, dizajnom i novim kreativnim idejama, povezali su nas u partnerstvo koje se nastavlja i ove godine. Sretan sam zbog toga i vjerujem da će projekt u narednih desetak dana privući na Oleander terasu brojne gurmane i ljubitelje ovog francuskog šampanjca kako bi uz primamljive zalogaje uživali u dobroj atmosferi u centru Zagreba.“ naglasio je Ivica Krizmanić, generalni direktor hotela.

 

I.Horvath