Odluka je naišla na burno odobravanje ekipe engleskog MI 6  nizozemske tv, Asada, Chaveza, Kim Jong-Ila, hrvatskih nevladinih udruga, Tomislava Nikolića, Vučića, Stanimirovića, milijardera Georgea Soroša i Rusa, jer će Vojkica tako postati prvi čovjek nakon Geobbelsa koji je svojim ustrajanim pozivima na mir i čist okoliš, zavrijedio ovo veliko priznanje.

Uz čestitke koje Vojkici stižu od obožavatelja, dobio je nekoliko ponuda za održavanje retoričkih treninga na temu:
"Kako da mi popušite i pojedete govna koja ste izasrali"

Također je pokrenuta inicijativa da se sudi u Haagu svim Hrvatima i Bošnjacima jer su preživjeli a svakako izruči Haagu Joa Šimunića radi pozdrava "Za Dom Spremni" i po mogučnosti -strelja.

Za Srbiju je kandidatura povjesni događaj biblijskih razmera, o kome će se pjevati najljepši epovi i pričati brojne legende. Došao je Mesija. Poslije njega više nikada ništa neće biti isto. "Vrata raja će se otvoriti, mrtvi će ustati iz svojih grobova, pakao će se zalediti, tsunami će zbrisati Mađarsku, zemljotres sravniti Hrvatsku, tektonske promene će pomeriti Zaječar do Tokijskih predgrađa. Skupštinska zasedanja ponovo postati interesantna a Beograd dobiti metro. Sudbina će se nasmejati, i konačno crći od smeha!"

Danas je Prvi travnja ali nije smiješno a?