„U Poliklinici Milojević svakome klijentu pristupamo individualno. Njegovan i zdrav izgled postižemo pomoću vrhunskih tretmana i zahvata te njima naglašavamo već prisutnu prirodnu ljepotu. Lucija Lugomer bila je stoga logičan izbor suradnice za našu novu kampanju. Biti prvi u nečemu, time i drugačiji, vrlo je teško ali ona je pokazala hrabrost i snagu vrijednu divljenja. Ženstvena, jednostavna, svoja i zato naprosto prekrasna važna je poruka ljepote koju želimo prenijeti.“– izjavio je dr. Nikola Milojević

„Iznimno mi je drago što mogu doprinijeti jednoj posve drugačijoj kampanji koja ljepotu ne gleda samo iz jedne perspektive, već se prije svega oslanja na jedinstvenost svake osobe. I prije ove suradnje čula sam za usluge Poliklinike Milojević, jer mnogo inovativnih tretmana izvode kao prvi u regiji. Oduševila me njihova profesionalnost i pristupačnost koje smatram izuzetno bitnim u pružanju estetskih tretmana.“ – izjavila je Lucija Lugomer.

Neinvazivni tretmani predstavljaju suvremen i učinkovit pristup očuvanju zdravlja i mladolikosti na nježan način koji osobe ne prilagođava jednoličnim standardima ljepote, već se sami postupci prilagođavaju pojedincima i njihovim željama. Poliklinika Milojević tako će nastaviti podržavati posebnost, a promjene će se kod pacijenata primjećivati u pomno odabranim detaljima.

Poliklinika Milojević najmodernija je anti-aging poliklinika u široj regiji, a posvećena je radu na području estetske medicine i estetske kirurgije. Uporabom najsuvremenijih tehnologija i tehnika, moderna poliklinika dr. Nikole Milojevića pruža najnovije tretmane i zahvate u svrhu pomlađivanja lica, tijela i uma. Poliklinika Milojević nastala je kao sestrinska klinika Milo Clinic u Londonu.

 

Maja Vratarić