S istim problemom borile su se pjevačice Jana, Carla i Neda koje su odlučile podočnjacima stati na kraj. U poliklinici Milojević s potpunim povjerenjem prepustile su se u iskusne ruke doktora Nikole Milojevića koji broji više od 5.000 uspješnih nekirurških zahvata uklanjanja podočnjaka. „Jače podočnjake imam oduvijek, međutim s godinama su se malo pojačali. Tamniju boju uspijem prekriti korektorom, ali smanjiti udubljenje uspjela sam jedino u poliklinici Milojević. Sada i sjena drugačije pada pa izgledaju čak svjetlije nego prije! Jutrima se budim svježijeg izgleda! “ – izjavila je Jana Fabijanić.

Dr. Milojević u svijetu je priznat kao jedan od najvećih stručnjaka za uklanjanje podočnjaka pa tako ne čudi da ga pacijenti zbog toga posjećuju iz cijelog svijeta u Velikoj Britaniji, a Google ga za ovaj zahvat stavlja na prvo mjesto. „Moram priznati da baš i ne volim igle i da sam se malo dvoumila oko tretmana, ali dr. Milojević je stvarno vrhunski stručnjak. Bezbolno je i brzo, a moji podočnjaci su puno manje ‘upali’.“ – komentirala je Neda Parmać Klačar.

Rezultati ovog WOW tretmana traju između godinu i godinu i pol ovisno o kakvim se podočnjacima radi. „Moj problem nisu bili udubljeni podočnjaci već jastučići ispod očiju koje imam od rođenja. Nisam željela kirurški uklanjati te vrećice kako mi se ne bi previše promijenio izraz lica. Nekirurškim putem, dr. Milojević je vrlo spretno uklonio moj problem i jako sam zadovoljna.“ – nakon tretmana rekla je Carla Belovari.

Nekirurško uklanjanje podočnjaka znači da se tretira područje ispod donjeg kapka te neposredno iznad kosti očne šupljine gdje se tankom iglom ubrizgava dermalni filer. Filer se potom pažljivo oblikuje masiranjem, a rezultati su iznimni i odmah vidljivi. Mnogu pacijenti su ugodno iznenađeni kada otkriju prednosti ovog jednostavnog zahvata, za koji, najčešće, analgetik nije potreba.

Poliklinika Milojević najmodernija je anti-aging poliklinika u široj regiji, a posvećena je radu na području estetske medicine i estetske kirurgije. Uporabom najsuvremenijih tehnologija i tehnika, moderna poliklinika dr. Nikole Milojevića pruža najnovije tretmane i zahvate u svrhu pomlađivanja lica, tijela i uma. Poliklinika Milojević nastala je kao sestrinska klinika Milo Clinic u Londonu.