Uživanje u ljetnim blagodatima nažalost sa sobom nosi i neželjene posljedice. Prekomjerno izlaganje suncu, vlazi, vrućini i vjetru dodatno pospješuju starenje kože. Isušena koža, pojava hiperpigmentacije te ubrzano stvaranje bora uvelike pridonose prijevremenom starenju kože.

Stoga je nakon sezone sunčanja izrazito bitno djelovati na navedena stanja kako bi spriječili daljnja oštećenja i nepovratne posljedice. Estetska medicina već nekoliko godina nudi izvrsna rješenja ovog problema. Zahvaljujući najmodernijoj tehnologiji stručnjaci su pronašli idealnu formulu – tretman plazmom (PRFG) za potpuno prirodno pomlađivanje i liječenje kože.

Poliklinika Milojević prva je u Hrvatskoj uvela ovaj revolucionarni tretman kojim sami sebe pomlađujete te vraćate svojoj koži izgubljeni sjaj. Posebnom centrifugom iz izvađene krvi  stvara se ekstrakcija plazme pune faktora rasta i matičnih stanica. Nakon 10 minuta kroz tanke iglice plazma se injektira u cijelo lice, dekolte, vrat i ruke. Tretman je bezbolan i brz, a osim malog crvenila na licu koji traje 24 sata nuspojava nema.

„Tretman je potpuno prirodan, jer injektiramo samo vašu, posebno pripremljenu plazmu, i tako doslovce vraćamo kazaljke na satu vaše kože. Najbolji primjer je koža oštećena sunčevim zrakama, jer znanstvena istraživanja pokazuju da plazma tretmani "popravljaju" sva oštećenja i vraćaju kožu u stanje kada je bila puno mlađa.“ – izjavio je estetski  liječnik Nikola Milojević.

U svega tri tretmana oštećenja kože nestaju i vraća joj se prirodni sjaj i mladenački izgled. Crvenilo uzrokovano tretmanom nestaje već za 24 sata što garantira nesmetano obavljanje svakodnevnih obaveza  i tako ga čini jednim od najpoželjnijih tretmana u obnovi kože.

Poliklinika Milojević najmodernija je anti-aging poliklinika u široj regiji, a posvećena je radu na području estetske medicine. Uporabom najsuvremenijih tehnologija i tehnika, moderna poliklinika dr. Nikole Milojevića pruža najnovije tretmane i zahvate u svrhu pomlađivanja lica, tijela i uma. Poliklinika Milojević nastala je kao sestrinska klinika Milo Clinic u Londonu.