- Nama ništa ne pripada: ni naši muževi, ni djeca. Mi možemo samo sve podijeliti s ljudima koje volimo.

- Žena može voljeti tako kao da nikada neće otići. Ali može doći i takav dan kada će otići tako kao da nikad nije ni voljela.

- Za mene postajati starija znači - postajati bolja!

 

- Ja uvijek kažem mladim djevojkama: "Naučite da volite svoje tijelo!" Jer savršenstvo ne postoji i sasvim je očito da žena s oblinama nije manje lijepa od vitke djevojke. Jednostavno, treba naučiti da prihvaćate sebe onakvu kakva jesi.

- Svima nama su neophodne iluzije. I baš zato volimo filmove.

- Ni za što na svijetu ne bih željela da mi je ponovo 20. Sada sam mnogo sretnija nego tada, jer u tom uzrastu mi tek spoznajemo sebe, pokušavamo razumjeti što želimo biti, patimo od nesigurnosti. Sada točno znam što mi je potrebno, a bez čega mogu živjeti.

- Po mom mišljenju, glupo je, s obzirom na mladost i ljepotu, postati sponzoruša nekog sa dubokim džepom, beskrajno trošiti život na tulumarenje. Ljepota nam je potrebna kao pomoć pronaći harmoniju, ljubav i smisao u ovom kaotičnom svijetu.

- Ne treba mrziti ljude koji zavide, oni priznaju da si bolji.

- Ljepota postaje ekspresivnije i interesantnija kada je prikrivena odjećom.

- Ženstvenost - to je harmonija, prirodnost i senzualnost.

- Ne razumijem žene koje kažu da ih muški izbor ponižava. Mislim da one jednostavno nisu u skladu sa sobom.

- Što ću raditi kada ostarim i kad se više neću radovati svojoj slici u ogledalu? Isto što je radila i moja mama. Neću gledati sebe u ogledalu, gledat ću u svoju djecu.