U ponedjeljak 5. prosinca, dan prije svog imendana, dr. (sveti) Nikola daruje svoje (postojeće i buduće) klijente najpoznatijim tretmanom – botoxom kojeg možete dogovoriti po jedinstvenoj cijeni od 1900,00 kuna (do tri zone) što je gotovo upola manje od uobičajene cijene tretmana. 

Botox je najdjelotvorniji i najpopularniji estetski tretman u svijetu a posljednja dva desetljeća donio najveći napredak u suvremenoj estetskoj medicini. Uklanja sitne i duboke bore, poboljšava konture lica i očiju, a njegov je učinak vidljiv u roku od nekoliko dana. Na tržištu postoje različiti botox tretmani za različite namjene (npr. botox se uspješno koristi čak i za rješavanje migrena).

„Moja misija je približiti estetsku medicinu svim ljudima, te ovu granu medicine u očima ljudi učiniti pristupačnijom, razumljivijom i u konačnici, promovirati estetsku medicinu kao granu koja uistinu pomaže ljudima da se osjećaju fizički i psihički bolje. Želja mi je da jednog dana posjet estetskom liječniku bude u rangu s posjetom stomatologu.“- kaže dr. Nikola Milojević.

Mjesta za rezervaciju su ograničena stoga 25 najbržih koji rezerviraju svoj termin, sudjeluju u posebnoj ponudi.

Budite dio blagdanske priče Poliklinike Milojević i dočekajte Novu godinu spremniji nego ikada prije. Poliklinika Milojević najmodernija je anti-aging poliklinika u široj regiji, a posvećena je radu na području estetske medicine i estetske kirurgije. Uporabom najsuvremenijih tehnologija i tehnika, moderna poliklinika dr. Nikole Milojevića pruža najnovije tretmane i zahvate u svrhu pomlađivanja lica, tijela i uma. Poliklinika Milojević nastala je kao sestrinska klinika Milo Clinic u Londonu.