Uvijek mu dobro dođe pomoć svog najvjernijeg pomagača, soba Rudolfa koji svojim nosom osvjetljava put Djedu Božićnjaku. Ove godine, po prvi puta, Rudolf je odlučio punih 44 dana Adventa u Zagrebu osvijetliti put u zabavu djeci i njihovim roditeljima bogatim programom i to na bajkovitom Strossmayerovom trgu!

Interijer Strossmayerovog trga podsjećat će na najljepše blagdanske snove kako vizualno tako okusom i mirisom koji će se širiti iz slatkih kućica. Tisuće lampica, božićnih ukrasa, vrtuljak, razne igre za djecu samo su dio uređenja, a domaćin Rudolf najmlađima će pomoći u igri i veselju, uvijek raspoložen za jedan zajednički selfie. Odrasli će moći uživati u brojnim kulinarskim delicijama, a nakon 20,00 sati i u odličnim DJ setovima.

Rudolf je otvorio vrata svog trga prošlu subotu (26. studenog), kada se upalilo tisuće lampica i najavilo početak najzabavnijeg dijela godine. U danima koji su ispred nas program koji očekuje sve posjetitelje Strossmayerovog trga svakako će zabaviti kako djecu tako i odrasle! Od jutra će se izmjenjivati crtići, filmovi, predstave, koncerti uz brojne maskote koje će animirati djecu i priređivati im brojna iznenađenja. Likovne radionice izrade božićnih čestitki i ukrasa otkriti će male talente i ukrasiti jelke toplih domova, a oslikavanje lica razveseliti sve uzraste.

Slatki, mali poniji šetati će trgom, uvijek raspoloženi za maženje, a posjetitelji će se moći okušati i u dresiranju pasa. Konačno će i djeca imati svoj doček Nove Godine i to 31.12. u podne!

Ovo je samo dio bogatog programa Kod Rudolfa koji svakodnevno možete pratiti na Facebook stranici: www.facebook.com/kodrudolfa!

Voli vas vaš omiljeni sob Rudolf devil